Bardzo dobrze, nie czepiasz się, dobrze mieć garść świeżych uwag, bo czasem są np. jakieś sprawy, o których niby się pamięta, ale Paweł mówił że zrobi, i jakoś zapomina się przypomnieć, i w końc zapomina się że w ogóle taki problem był. Tak więc bardzo cenna ta garść uwag, ale spieszę poinformować, że większość z nich jest w trakcie rozwiązywania już

Może skomentuję kolejno:
1. Nie można się skontaktować z samym sobą jako autorem zadania (rzuca że nie ma uprawnień)
Tego nie rozumiem, po co kontaktować się z samym sobą? Może to ficzer a nie bag?
2. Wciąż logowanie z FB nie działa
Owszem, to i share'owanie osiągnięć na fb jest już na liście Pawła do w miarę najbliższego zrobienia.
3. Przy klikaniu żeby dodać na zakładkę tekst który się wyświetla nie ma tła przez co go nie widać
Racja, to mówiłam Pawłowi, ale chyba nawet sobie nie zapisał. Aczkolwiek nie będę mu tego mówić w pt, bo wydaje mi się, że to element dizajnu i być może takie bardziej graficzne rzeczy będziemy dopracowywać jak Kasia odnowi ogólny wygląd strony.
4. Punkty nie powinny mieć w nazwie że są transakcjami (to totalnie mylące, że ktoś może te punkty nam dać? możemy je wysłać? kupić za nie niewolnika?)
Good point. (Albo good transaction.)
5. Jak można zrobić odnośnik do słownika i wpis w słowniku?
Część ze słownikiem Paweł jeszcze szlifuje, na razie skupił się na części dodawania, wyświetlania i rozwiązywania zadań. Cośtam działa ale szczerze sama nie pamiętam co i jak, więc się powstrzymam od komentarza.
6. Jak dla mnie brakuje po wejściu na stronę czegoś co by użytkownika zachęciło i powiedziało o co chodzi. Jak na razie jest lista, nawet na pierwszy rzut oka nie można poznać że da się coś kliknąć i rozwinąć.
Mhm, zgadzam się. Aktualny pomysł jest taki, że każdemu użytkownikowi będą się wyświetlały zadania polecane dla niego, przy czym (a) oczywiście może sobie również wyświetlić wszystkie inne, (b) dla użytkowników którzy już coś rozwiązali będą to zadania proponowane jako kolejne po tych rozwiązanych oraz (prawdopodobnie losowo) wybrane jakieś z puli początkowych, (c) dla użytkowników którzy nic nie zrobili oraz dla niezalogowanych będzie jakaś pula zadań początkowych. Wydaje mi się to spoko, przy czym trzeba tu zaznaczyć dwie rzeczy:
1. ponieważ na razie zadań jest tylko kilka i żadne nie poleca żadnego na razie nie da się dobrać zbioru proponowanych zadań
2. nawet jak już się uda być może rzeczywiście strona główna powinna wyglądać trochę bardziej zachęcająco, żeby było mniej więcej wiadomo o co cho, chociaż np. jakis napis "zadania proponowane dla ciebie" czy co. Poruszę w pt na spotkaniu.